Namnet Själens Port

|15/03, 2021

Jag får ofta frågor om Namnet Själens Port så jag tänkte förklara här lite snabbt :) Jag arbetar även med Öronakupunktur och i örat finns det en akupunkturpunkt som heter Shenmen och översatt till svenska så blir det Själens Port. Shenmen/Själens Port lindrar bland annat oro och nervositet och är en av två av de mest rogivande punkterna i örat. Detsamma gör ju även våra fantastiska oljor, rökelser mm så därav var namnet så passande. Jag vill att så många som möjligt ska kunna få möjlighet att använda dessa produkter så därför försöker jag pressa ner priserna så mycket det går utan att tumma på kvaliteten. Vinsten blir mycket lägre för mig men vetskapen att det öppnar upp för många att kunna unna sig dessa härliga produkter är guld värd! 

Varma Hälsningar Anneli/Själen Port