Aromafume Copal Rökelsestenar 9 St/frp

I lager.

45 kr

Leverantör: Phoenix Import

Aromafume Copal Rökelse Tegelstenar
Rengöring | Upplyftande | Höjande vibrationer
Arom: CLEAN PINEY & CIMON

Copal främjar lugn och utökad medvetenhet. Denna citrondoftande tallharts skördas från kopalträdet. Mayanerna trodde att den söta vita röken skulle rena dem och föra deras böner till gudarna. Använd Copal för att skapa en känsla av välbefinnande, frid och utökad medvetenhet.

Informationsbroschyr ingår på engelska, holländska, tyska, italienska, franska och spanska.

Observera: Kan endast användas i kombination med en exotisk rökelsespridare. Dessa är speciellt utformade för att nå den perfekta temperaturen för aromspridning av Aromafume rökelsestenar och för säker användning. Andra apparater är inte lämpliga! 


Ingredienser
Varje rökelsesten är berikad med olika naturliga ingredienser inklusive aromatiska träslag, exotiska blommor, naturliga bark, träd- och trädextrakt, hartser, löv och blommor. De doftoljor som används vid produktionen av rökelsestenar är 100 % IFRA-kompatibla och alltid inköpta på ett ansvarsfullt sätt. (www.infraorg.org) Askfri,minimal rök, icke-giftig  god arom

Hur man använder incense Bricks.
Den exotiska rökelsespridaren är speciellt utformad för att nå den perfekta temperaturen för aromspridning av Aromafume rökelsestenar. Andra apparater är inte lämpliga!
- Tänd ljus. Placera i Exotic Cene Diffuser.
- Lägg rökelsesten på kopparplattan.
- Låt ljuset brinna i 45-60 min. Diffusorn blir varm, rör inte!
- Blås ut ljuset och låt apparaten och tegelstenen svalna.
- Rökelse tegel blir djupt svart och hårt vid användning, det kommer inte att smälta.
- Kassera använt tegel med biologiskt nedbrytbart avfall