Saint Michael Vatten 10 ml

49 kr

Snart I lager igen.

Leverantör: Kani Naturapotek

San Miguel vattnet från Kani Naturapotek har en uppiggande doft med fräscha kryddiga toner. Det påminner lite om Florida Water men har en något fylligare karaktär. Ärkeängel Mikael (San Miguel) är kanske den mest populära av de kända ärkeänglarna. Hans namn betyder ”Den som är som gud” och man finner ärkeängel Mikael i kristen, muslimsk och judisk tradition. Han anses vara väldigt kraftfull och en ledare bland änglar. Ärkeängel Mikael avbildas ofta som en vacker blond ängel med draget svärd, som han använder för att bekämpa orättvisor och beskydda mänskligheten. Mikael är bland annat beskyddare över poliser och dom som arbetar för en tryggare och bättre värld.

 Ärkeängel Mikael kopplas samman med teman som beskydd, mod, styrka och självförtroende. Egenskaper som även hör till färgen röd och baschakrat.

 San Miguel vatten kan användas för att rena och välsigna utrymmen, platser, runtomkring Auran och det egna energifältet. En underbar doft för att komma i rätt stämning innan meditation eller för att komma i kontakt med sin kraft och styrka.

Användning:

  • Används som rums eller auraspray
  • För bästa effekt använder man en sprayflaska.
  • Spraya i rummet för att få en härlig och behaglig doft.
  • Spraya runt kroppen, ta några djupa andetag och "stryk" händerna (ca 10cm från kroppen) runt kroppen. Tänk samtidigt att du renar och tar bort sådant som du inte vill ha i ditt energisystem.